top of page

HJÄLPT KVINNOR MED RÄTT BH I ÖVER 20 ÅR!

Jag heter Marie Svärd och har arbetat tillsammans med företaget PXC Underwear sedan 1995 som oberoende återförsäljare. Vid min första kontakt med företaget kunde jag inget om bh och deras storlekar och förstod ganska snabbt varför jag tyckt att detta plagg varit det svåraste och krångligast att köpa. Jag hade nästan aldrig haft rätt bh stl på mig! Inte konstigt att axelbanden kasade ner eller att bh bältet kasade upp som en pyramid i ryggen för att inte tala om de dubbel bröst som jag ibland fick.

Jag fattade beslutet direkt då detta ska jag arbeta med! Tänk vilken glädje att kunna hjälpa kvinnor att hitta rätt i denna djungel.

Jag ångrar inte en sekund över detta beslut. Idag är jag ute på visningar runt om i hela södra Sverige och håller en mycket populär bh-skola. Jag förvandlar ditt hem till min underklädesbutik för några timmar och hjälper dig o dina vänner hitta rätt bland modeller och storlekar. Så underbart att se och höra så många glada tillrop på hur många känner igen sig i det jag kände innan jag fick hjälp.

Sedan några år tillbaka har jag även så att man kan komma hem till mig och mitt showroom istället för att ha en egen visning.

Då jag arbetar tillsammans med PXC Underwear som är ett svenskt företag med säte i Hässleholm i Skåne och som startades våren 1992. Nu över 25 år senare är företaget störst i Norden på att sälja underkläder via hemförsäljning och deras vision är att fortsätta växa ut i Europa. De erbjuder en kollektion bestående av exklusiva underkläder i hög kvalité och en stor bredd när det gäller storlekar och modeller. Så är det ingen tvekan om att jag kan hjälpa alla att hitta rätt modell och storlek till just DIG.

Hitta enkelt information om det du söker!

Visning

Visste du att 7 av 10 kvinnor har fel BH?! Sedan 1992 har vi utvecklat en BH-skola som hjälper fler kvinnor att hitta rätt BH. Boka en BH-skola så hjälper jag er att hitta rätt BH.

Bli min kollega

Vill du testa något nytt? Bli min kollega och tjäna pengar på dina villkor. Det är lätt att komma igång och en rolig produkt att sälja.

Webbshop

I min webshop kan du titta på alla våra produkter och vet du vilken storlek du har så kan du lätt beställa här.

Visning

Är du trött på att leta efter en bekväm och passande behå?

 

Är du less på att svettas i trånga provrum, utan hjälp i sikte?

Som du aldrig sett dem förr… brösten alltså! Vi kvinnor skrattar och gråter över våra bröst! Männen älskar dem och undrar varför vi våndas så?! Vi kallar dem tuttar, brön, lökar, bomber, behag.

Vi har dem under hakan, på magen, under armarna, ibland går de till och med bak till ryggen. Nu slänger vi ut männen och går på djupet med underkläderna! Var ska brösten sitta och kan det vara bekvämt? I bh-skolan får du lära dig saker som kommer att göra livet lättare för dig. Framför allt vad gäller brösten!

Jag förvandlar ditt vardagsrum till en underklädesbutik för en dag/kväll

Du bjuder in 5-6 väninnor för en oförglömlig stund där ni får lära allt som är värt att veta i djungeln av bh:ar. Som värdinna erhåller du givetvis värdinnerabatt.

Mitt sortiment från PXC erbjuder er många olika modeller och storlekar från 65 – till 120 i omfång samt kupor från A till N. Dessutom finns det något för alla åldrar.

Se gärna filmen från en av mina BH-skolor

Jag har även BH-skola/fördrag på olika arbetsplatser och nätverk.

Bli min kollega

Vill du börja sälja dessa underbart fina underkläderna?

Alla kvinnor som idag jobbar med PXC idag gör det på sin egen nivå. Det innebär att man kan ha allt ifrån en visning i månaden till flera i veckan. Du avgör! I vilket fall är det väldigt roligt och man känner en enorm tacksamhet från sina kunder.

Jag heter Marie Svärd och bor i Ängelholm i Skåne sedan 1995 då jag blev oberoende återförsäljare för PXC underwear. Jag har alltid haft en dröm om att jag skulle ha ett eget företag, jag hade provat lite andra hemförsäljningsföretag men detta var det som jag blev fast i.

När jag började var mina barn 1 och 3 år och jag arbetade heltid som ekonomiansvarig. Och min man arbetade inte i närheten av hemmet, vilket innebar en del pusslande med barnen på kvällarna. Men löste detta med en barnflicka. Jag satsade ett kapital som var långt under vad det skulle kostat om jag skulle starta upp någon annan verksamhet. Och efter 6 månader kände jag att de få slantarna jag satsat var tillbaka och jag märkte snabbt att detta var ett super kul arbete. Så jag tog steget och gick ner min ordinarie tjänst och sedan 1996 har jag arbetat heltid med mitt företag. Jag vågade satsa och vann mer än vad jag hade hoppats på.

Nu är det över 20 år sedan och ännu idag tackar jag att jag fick denna möjlighet att prova att bygga mitt företag.

 

Jag tog steget fullt ut!

Ingen förkunskap behövs för att komma igång.

Jag handleder och coachar dig!

Du avgör hur mycket du skall jobba.

Begränsat antal säljare per kommun.

Bra extrainkomst.

Givande och roligt arbete.

Min webbshop

I min webshop kan du titta på alla våra produkter och vet du vilken storlek du har så kan du lätt beställa här.

Om du inte är säker på din storlek kan du antingen beställa det du tror eller höra av dig till mig, chansen är stor att jag har din storlek noterad om du varit kund hos mig tidigare.

Viktigt att tänka på är att kollektionen från leverantören Ulla går inte att beställa via webshopen!Utan dessa måste beställas direkt av mig.

Din beställning på webbshoppen sköts helt av vårt lager vilket betyder att vill du ha min hjälp med storlek m.m. måste du lägga din beställning via ett mail istället

Visning
Bli min kollega
Min webbshop
bottom of page